KENDİNİ TANIT !
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a yeni üye olduysanız ve henüz foruma mesaj atmadıysanız, bu bölümden, foruma geldiğinizi diğer üyelere duyurabilir ve isterseniz, kendinizden sınırlarını özgür iradenizle çizerek bahsedip üyelerin sizi tanımasına yardımcı olabilirsiniz.
BEN GELDİM ,forumumuza ilk adımın atıldığı bölümümüzdür. Hoş gelenler, eli dolu veya boş gelenler, kısaca bizimtekkeyi tercih edenler buradan sitedeki üyelere seslenip BEN GELDİM diyebilirsiniz.
Kendisini tanıtacak her üyenin, kendisi için yeni bir konu açması oluşabilecek potansiyel karışıklıkları ortadan kaldıracağından, tanışma zemininin sohbet kıvamın'a dönmemesi
ve sizden önce foruma gelen bir üyenin açtığı konuya bende geldim diyerek sömürmemeniz tavsiye edilir.
Bu bölümde aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldin denilir ve forum keşfine yolculuk yapması beklenir.
Adındanda anlaşılacağı üzere ben geldim veya diğer başlıkların altında ben gidiyorum diye konu açılmaz .Geldiklerinde ben geldime konu açan üyelerin tekrar ben geldim,gitmiştim bi daha geldim gibi konular açmaması rica olunur.Bu şekilde açılan konular silinir.
Siz üyelerimizden bu beklentilerimizin takipçisiyiz.
İyi Eğlenceler